Restaurant



Neem alvast een kijkje in de Menu's van het ogenblik.

Menu Gourmand ( vanaf 24 september)


MENU GOURMAND

“ Tonijn"
Mi cuit, ponzu, wasabi, bergamot
of
“Kalf"
Krokante Kalfstong, aardpeer, girollen
________________________________________________

“ Roodbaars"
artisjok, zoete ui, bouillon
of
“ Varken"
Duroc d'olive, zacht gepekelde carré, courgette bbq

________________________________________________

Irish Coffee
of
Dessert
“ Cassis - framboos"
of
Kaas selectie door Kaasmeester Caroline Zwartjes ( + 5 €)


3 Gangen Menu (tonijn of kalfstong,
roodbaars of duroc d'olive,
Dessert of Kaas of Irish coffee) aan 42€
4 Gangen Menu aan 53 €
(tonijn & kalfstong & duroc d'olive &
Dessert of Kaas of Irish Coffee)
Het volledige gezelschap kiest voor de 3 of de 4 gangen menu.
De gerechten uit de menu zijn niet apart verkrijgbaar.
Wijzigingen in de menu zijn mogelijk mits supplement van 4 €. Gelieve daarom bij uw reservatie reeds eventuele allergieën en andere eetgewoontes door te geven.
___________________________



Lunch 17

Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Lunch bestaande uit verzorgd hoofdgerecht en koffie of thee.

A la Carte

ONZE KLASSIEKERS

Huisbereide Garnaalkroketjes ( 2 stuks) 17.00
Carpaccio van Filet Pur uit Aberdeen, Parmezaan, Mosterdsla 18.00
Krabcake van Noordzeekrab, Radijs, Avocado 18.00
" Gamba & Look" 21.00
Buikspek & langoustine, rode biet, curry 21.00


Sliptongetjes met verse frietjes 27.00
Paling in het frisse groen, parelcouscous 29.00

Kalfszwezerik, girolles, pastinaak 32.00
Filet Pur, Pepersaus of Béarnaise, Frietjes & Slaatje 30.00
Côte à l'os “ Black Angus uit Aberdeen" ,3 weken gerijpt, Béarnaise,
verse frietjes ( per 2 personen)
Prijs: 6,5 € per 100 g ( tussen 700 g en 1200 g)


Desserts tussen 8,5 € en 12 €


Bradericplein 23 - 8340 Vivenkapelle 050 / 37 56 33 maandag en dinsdag gesloten
Webdesign by nalo.be Aanmelden