Restaurant



Neem alvast een kijkje in de Menu's van het ogenblik.

Menu Gourmand

MENU GOURMAND

“Zalm”
Gepekelde zalm ‘label rouge’, chutney van komkommer
of
“ Lam”
Op lage temperatuur gegaarde lamsnek, girollen,
Jus van champignon

________________________________________________

“Kabeljauw”
Kabeljauwhaasje, kroketje van brandade, compote prei - curry
of
“ Kalf”
Olijf, tomaat, artisjok, aardappel blinis
________________________________________________

Irish Coffee
of
Dessert
“ Hazelnoot, citroen, sechuanpeper”
of
Kaas selectie door Kaasmeester Caroline Zwartjes ( + 5 €)

3 Gangen Menu (zalm of lam, kabeljauw of kalf
Dessert of Kaas of Irish coffee) aan 42€
4 Gangen Menu aan 53 € (zalm & lam & kalf & Dessert of Kaas of Irish Coffee)
Het volledige gezelschap kiest voor de 3 of de 4 gangen menu.
De gerechten uit de menu zijn niet apart verkrijgbaar.
Wijzigingen in de menu zijn mogelijk mits supplement van 4 €. Gelieve daarom bij uw reservatie reeds eventuele allergieën en andere eetgewoontes door te geven.


A la Carte

ONZE KLASSIEKERS

Gerookt zalmhaasje,zure room,crunch, radijs 15.00
Huisbereide garnaalkroketjes ( 2st) 17.00
Krabcake van noordzeekrab, avocado, tomaat 18.00
Carpaccio v filet pur uit Aberdeen, parmezaan 18.00
Toast, bospaddestoelen, ibericoham, salsa tartufata 18.00

Risotto, coquilles, knolselder 17.00/27.00
Gamba & Look 20.00/25.00
Nobashi garnaal, confit van tomaat, salade van groene asperges & mango 15.00/19.00

Sliptongetjes met verse frietjes 27.00
Griet, bloemkool, jonge tarwe, beurre blanc 29.00

Ribbetjes ( Baby Back), slaatje en verse frietjes,
natuur of " My Way" 21.00
Kalfszwezerik, witlof, périgordine saus 32.00
Rib eye, Pepersaus of béarnaise 28.00
Filet pur, pepersaus of béarnaise 30.00
Côte à l'os " Wit-Blauw" Béarnaise (2pers) 52.50

Côte à l'os “ Black Angus uit Aberdeen" , 3 weken gerijpt, Béarnaise,
verse frietjes ( per 2 personen)
Prijs: 6,75 € per 100 g ( tussen 700 g en 1200 g)


Desserts tussen 8.50 € en 12 €

Kinderkaart


VOORGERECHTEN

Kaaskroketjes (1 stuk / 2 stuks) 6.00/10.00
Huisbereide garnaalkroketjes (1 stuk / 2 stuks.) 9.00/17.00
Tomatensoep met balletjes 6.00



HOOFDGERECHTEN

Kaaskroketjes (1 stuk / 2 stuks) 8.00/12.00
Huisbereide garnaalkroketjes (1 stuk / 2 stuks.) 11.00/19.00

Kipfilet 12.00
Filet pur 14.00
Balletjes in tomatensaus 12.00
Huisbereide fish sticks 12.00
Sliptongetjes gefileerd 18.00

( alle hoofdgerechtjes worden geserveerd met frietjes of puree,
slaatje of appelmoes, mayonnaise en ketchup)

NAGERECHTEN

Kinderijsje ( vanille, aardbei, chocolade)
(1 bol/ 2 bollen) 2.25/4.00
Mini dame blanche 6.00

Lunch nieuwe formules!

Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag

Lunch ( hoofdgerecht & koffie) aan 17 €
Lunchmenu (hoofdgerecht & dessert & koffie) aan 22 €
Lunchmenu (soep & hoofdgerecht & koffie) aan
22 €
Lunchmenu (soep & hoofdgerecht & dessert & koffie) aan 27 €


Bradericplein 23 - 8340 Vivenkapelle
BE 0474.166.088
050 / 37 56 33 maandag en dinsdag gesloten
Webdesign by nalo.be Aanmelden