Restaurant



Neem alvast een kijkje in de Menu's van het ogenblik.

Menu Gourmand ( vanaf zaterdag 10 juni)


MENU GOURMAND

“ Makreel”
Komkommer, rammenas, avocado
of
“Lotte”
Paëlla style, zoete paprika

________________________________________________

“ Vlaswijting”
Artisjok, bergamot, ajo blanco
of
“ Zomerhert”
Bietjes, bramen, rode shiso

________________________________________________

Irish Coffee
of
Dessert
“ Aardbei, rabarber, griekse yoghurt”
of
Kaas selectie door Kaasmeester Caroline Zwartjes ( + 5 €)


3 Gangen Menu (makreel of lotte,
vlaswijting of zomerhert,
Dessert of Kaas of Irish coffee) aan 42€
4 Gangen Menu aan 53 €
(makreel & lotte & zomerhert &
Dessert of Kaas of Irish Coffee)
Het volledige gezelschap kiest voor de 3 of de 4 gangen menu.
De gerechten uit de menu zijn niet apart verkrijgbaar.
Wijzigingen in de menu zijn mogelijk mits supplement van 4 €. Gelieve daarom bij uw reservatie reeds eventuele allergieën en andere eetgewoontes door te geven.
___________________________



Menu Gourmand ( vanaf zaterdag 8 juli)


MENU GOURMAND

“ Makreel”
Komkommer, rammenas, avocado
of
“Zeeuwse Mosseltjes"
Tomkakai jus, zwarte look, rammenas
________________________________________________

“ Reuzenpladijs"
warmoes, jus van bouillabaisse
of
“ Zomerhert”
Bietjes, bramen, rode shiso

________________________________________________

Irish Coffee
of
Dessert
“ Aardbei, rabarber, griekse yoghurt”
of
Kaas selectie door Kaasmeester Caroline Zwartjes ( + 5 €)


3 Gangen Menu (makreel of mosseltjes,
pladijs of zomerhert,
Dessert of Kaas of Irish coffee) aan 42€
4 Gangen Menu aan 53 €
(makreel & mosseltjes & zomerhert &
Dessert of Kaas of Irish Coffee)
Het volledige gezelschap kiest voor de 3 of de 4 gangen menu.
De gerechten uit de menu zijn niet apart verkrijgbaar.
Wijzigingen in de menu zijn mogelijk mits supplement van 4 €. Gelieve daarom bij uw reservatie reeds eventuele allergieën en andere eetgewoontes door te geven.
___________________________



Lunch 17

Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Lunch bestaande uit verzorgd hoofdgerecht en koffie of thee.

A la Carte

ONZE KLASSIEKERS

Huisbereide Garnaalkroketjes ( 2 stuks) 17.00
Carpaccio van Filet Pur uit Aberdeen, Parmezaan, Mosterdsla 18.00
Krabcake van Noordzeekrab, Radijs, Avocado 18.00
" Gamba & Look" 21.00
Langoustines,wortel, gember, citroengras 25.00


Sliptongetjes met verse frietjes 27.00
Catch of the day, basilicum, tomaat, sauce vièrge 28.00

Kalfszwezerik, bloemkool, dragon, gnocchi 32.00
Filet Pur, Pepersaus of Béarnaise, Frietjes & Slaatje 30.00
Côte à l'os “ Black Angus uit Aberdeen" ,3 weken gerijpt, Béarnaise,
verse frietjes ( per 2 personen)
Prijs: 6,5 € per 100 g ( tussen 700 g en 1200 g)


Desserts tussen 8,5 € en 12 €


Bradericplein 23 - 8340 Vivenkapelle 050 / 37 56 33 maandag en dinsdag gesloten
Webdesign by nalo.be Aanmelden