Restaurant



Neem alvast een kijkje in de Menu's van het ogenblik.

Menu Gourmand ( vanaf 18 november)


MENU GOURMAND

“ Krab"
rode biet, avocado, passie zoet-zuur
of
“Coquilles"
gebakken coquilles, vermouth, boerekool, beurre noisette
________________________________________________

“ Rode poon"
karnemelk, grijze garnaal, witlof
of
“ Fazant"
fine champagne, kastanje, macademian noot

________________________________________________

Irish Coffee
of
Dessert
“ rijst- chocolade- mandarijn"
of
Kaas selectie door Kaasmeester Caroline Zwartjes ( + 5 €)


3 Gangen Menu (krab of coquilles,
rode poon of fazant,
Dessert of Kaas of Irish coffee) aan 42€
4 Gangen Menu aan 53 €
(krab & coquilles & fazant &
Dessert of Kaas of Irish Coffee)
Het volledige gezelschap kiest voor de 3 of de 4 gangen menu.
De gerechten uit de menu zijn niet apart verkrijgbaar.
Wijzigingen in de menu zijn mogelijk mits supplement van 4 €. Gelieve daarom bij uw reservatie reeds eventuele allergieën en andere eetgewoontes door te geven.
___________________________



Kerstmenu 25 december 2017

Ganzenlever
vijgen & coppa van duroc d'olive
***
Coquilles
gebakken coquilles, luchtige aardappel, belperknolle
***
Hert
winterse garnituren, poivrade saus
***
Kerstbûche 2017

3 gangen menu (met keuze tussen ganzenlever of coquilles als voorgerecht) aan 45 € ( all-in 73 €)
4 gangen menu aan 55 € ( all-in 87 €)

Lunch nieuwe formules!

Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag

Lunch ( hoofdgerecht & koffie) aan 17 €
Lunchmenu (hoofdgerecht & dessert & koffie) aan 22 €
Lunchmenu (soep & hoofdgerecht & koffie) aan
22 €
Lunchmenu (soep & hoofdgerecht & dessert & koffie) aan 27 €

A la Carte

ONZE KLASSIEKERS

Huisbereide Garnaalkroketjes ( 2 stuks) 17.00
Carpaccio van Filet Pur uit Aberdeen, Parmezaan, Mosterdsla 18.00
Krabcake van Noordzeekrab, Radijs, Avocado 18.00
" Gamba & Look" 21.00
Buikspek & langoustine, rode biet, curry 21.00


Sliptongetjes met verse frietjes 27.00
Paling in het frisse groen, parelcouscous 29.00
Fazant, fine champagne, kastanje, macademian 27.00

Kalfszwezerik, girolles, pastinaak 32.00
Filet Pur, Pepersaus of Béarnaise, Frietjes & Slaatje 30.00
Côte à l'os “ Black Angus uit Aberdeen" ,3 weken gerijpt, Béarnaise,
verse frietjes ( per 2 personen)
Prijs: 6,5 € per 100 g ( tussen 700 g en 1200 g)


Desserts tussen 8,5 € en 12 €


Bradericplein 23 - 8340 Vivenkapelle 050 / 37 56 33 maandag en dinsdag gesloten
Webdesign by nalo.be Aanmelden